Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Fogkrém SIGNAL Junior 75ml

Ár:
1.062 Ft (836 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 25.00163
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- 7 év felettieknek
- Enyhe mentolos íz
- Fluoridot tartalmaz, így segít védeni a fogszuvasodás ellen
- Gyengéd formula
- 4 színben is elérhető
- A Pokémon egyik szereplőjével, Pikachu-val

Termékleírás:
- A fogkrémet 7 év feletti gyerekeknek ajánljuk.
- Segít megelőzni a fogszuvasodást és friss leheletet biztosít.
- Enyhe menta ízű.

Márkaleírás:
A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak.

Használati utasítás
Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le.

Biztonsági figyelmeztetések
Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát.

Összetevők
Aqua, Hydrogenated starch hydrolysate, Hydrated silica, Aroma, Cellulose gum, Decyl glucoside, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Limonene, CI 42090, Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F)

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
1.062 Ft (836 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.062 Ft (836 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.062 Ft (836 Ft + ÁFA)