Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Evőeszköz szárító CURVER szavanna

Ár:
971 Ft (765 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 20.00439
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Az evőeszköz szárító magas minőségű anyagokból készült, ezért kivételesen praktikus és tartós, hosszú ideig tartó gondmentes használatot garantál. Válaszfalának köszönhetően lehetőség van a tiszta evőeszközök különválogatására. Az evőeszköz szárító alja könnyedén leszedhető, így a felgyűlt víz könnyen eltávolítható. A  termék több színben kapható.

A Curver evőeszköz szárító egy praktikus eszköz, ami remek szolgálatot tesz a konyhában. Mosogatást követően megkönnyíti az evőeszközök gyors száradását. Kiváló műanyagból készül, aminek eredményeképpen hosszú időn keresztül problémamentes használatot tesz lehetővé. Szinte elnyűhetetlen, a mindennapos használat ellenére sem lehet kárt tenni benne. A belső részében egy elválasztó elem is van, ami lehetővé teszi az evőeszközök különválogatását, egymástól elszeparált elhelyezését.

A hullámvonalat követő alakja miatt a kicsi és a nagy evőeszközöket is bele lehet tenni a fakkokba, és a kivételük is egyszerűen megvalósítható. Kis méretének, hosszúkás formájának köszönhetően kényelmesen lehet helyet találni számára a mosogatótálca körül. Az alsó része egy egyszerű mozdulattal leszedhető, így könnyedén eltávolítható a használat közben felgyülemlett víz. A termék több színben is kapható. A megfelelő modell a nagy edényszárító, illetve a konyha színvilága szerint választható ki. Tisztítása egyszerűen megoldható.

Méretek (szé x mé x ma): 140x650x145 mm

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
971 Ft (765 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.030 Ft (811 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.125 Ft (886 Ft + ÁFA)