Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Izzadásgátló deo DOVE Go Fresh Pomegranate 150ml

Ár:
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 25.00744
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Triple Moisturizing technológiával a gyönyörű és ápolt hónaljért
Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól
Ápolja a hónalj érzékeny bőrét
Védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen
0% alkohol
Állatokon nem tesztelték

Termék információk
A Dove Go Fresh gránátalma illatú női izzadásgátlója segít megőrizni magabiztosságodat. Triple Moisturizing technológiát tartalmaz, hogy ne csak védjen az izzadástól, de ápolja is a hónalj érzékeny bőrét. Segít, hogy a hónalj bőre sima és puha legyen. Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól. Állatokon nem tesztelték.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.

Tárolás

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak övid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)