Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Izzadásgátló deo DOVE Invisible Care Floral Touch 150ml

Ár:
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 25.00469
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- A Dove Invisible Care izzadásgátló aeroszol akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen
- 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, segít, hogy hónaljad sima és puha legyen
- 100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot
- Virágos illat
- 100%-ban természetes ápoló olajjal

A színek és izzadásgátlók is képesek növelni az önbizalmunkat. Ha a ruhákon lévő fehér foltok miatt szeretnél a legkevésbé aggódni, akkor megvan számodra a megfelelő termékünk: Dove Invisible Care izzadásgátló.
100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot, így a Dove Invisible Care megadja számodra a szabadságot, hogy a legélénkebb és legmerészebb színű ruháidat is viselhesd, anélkül, hogy a foltok miatt kellene aggódnod. A Dove Invisible izzadásgátló 48 órás védelmet biztosít, valamint 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz. Bátran vedd fel a legszínesebb ruháidat, hiszen nem kell a foltok miatt aggódnod!

Ha szereted az üde illatokat, de biztos akarsz lenni abban is, hogy a bőröd megkapja a szükséges ápolást - veled vagyunk. Ezért fejlesztettük ki a Dove Go Fresh termékcsaládot. Friss, csábító és váratlan illatok kombinációi, amelyek mindegyike felélénkíti érzékeidet, miközben a formula ápolja bőrödet.

A Go Fresh termékcsalád tápláló formulái ápolják a bőrödet, miközben felfrissítenek és felélénkítik érzékeidet.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Aluminum chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Octyldodecanol, BHT, Propylene carbonate, Helianthus annuus seed oil, Dimethiconol, Tocopheryl acetate, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii butter, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)