Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Izzadásgátló deo DOVE Nourishing Secrets Kókusz és Jázmin 150ml

Ár:
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 25.00745
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Segíti az hónalj bőrének regenerálódását borotválás után
- 48 órás izzadásgátló védelmet biztosít
- Segít megelőzni az irritáció kialakulását
- 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz a puha és sima hónaljért
- Kókusz és jázmin illattal
- Az indiai nők szépségrituáléi ihlették

Az indiai nők évszázadok óta élvezik a kókusz és a jázmin jótékony hatását a mindennapos szépségápolási rituáléik során. Ezek a rituálék inspirálták a nyugtató illatú Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual izzadásgátló aeroszolt. 48 órán át tartó védelmet biztosít és segít, hogy hónalja mindig ápolt legyen. 1/4 részt hidratálókrémet tartalmaz, ezzel segítve, hogy hónalja puha és sima legyen. A Dove tápláló erejét a világ különböző tájairól származó nők szépségápolási ismereteivel ötvözve megalkottuk a természetes eredetű összetevőket tartalmazó, kényeztető illatú Nourishing Secrets termékcsaládot. A Dove tusfürdőtől kezdve a testápolón át a samponig és az izzadásgátlóig, a Dove Nourishing Secrets termékcsaládot a világ különböző tájairól származó nők természetes szépségrituáléi inspirálták.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára. Csak a hónaljon használja.

Tárolás

Összetevők
Butane , Isobutane , Propane , Aluminum chlorohydrate , Cyclopentasiloxane , PPG-14 butyl ether , Parfum , Helianthus annuus seed oil , C12-15 alkyl benzoate , Disteardimonium hectorite , Octyldodecanol , BHT , Propylene carbonate , Dimethiconol , PEG-4 , Alpha-isomethyl ionone , Benzyl alcohol , Benzyl salicylate , Coumarin , Eugenol , Hexyl cinnamal , Limonene , Linalool

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)
Készletről rendelhető
1.655 Ft (1.304 Ft + ÁFA)